Mode 2023: Dessa sandaler är de som alla trendiga kvinnor kommer att ha på fötterna i sommar!

För att välkomna sommaren med stil är det dags att fylla på med de senaste modetrenderna. Det innebär förstås att förnya din garderob, men också din skokollektion.

Som tur är har vi hittat fram de hetaste sandalerna för den kommande säsongen åt dig. Vänta inte längre och upptäck dem direkt nedan!

Ett par Jonak mulor för att vara på modet under hela säsongen

Nu när de soliga dagarna verkligen är här är det hög tid att lämna dina stängda skor i garderoben. Ge dina fötter den frihet de förtjänar.

För detta, unna dig ett par nya sandaler. Vi har valt ut modeller för dig som verkligen borde tilltala dig. Till att börja med, låt dig lockas av denna modell från varumärket Jonak.

Det här är plattformsmulor som blir ett måste i sommar. De kommer att ge en vintage touch till din look. Det är svårt att motstå deras charm. Om dessa mulor vann över dig är det väldigt enkelt.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Jonak Paris (@jonak)

Du kan faktiskt hitta dem i alla Jonak-butiker. Du kan också lägga en beställning på Jonaks hemsida. När det gäller deras pris förblir dessa mulor ganska överkomliga, oroa dig inte.

Minellifärgade sandaler: Tricket att blända så snart de soliga dagarna återvänder

Som ni vet, från de första solstrålarna gör färgen en stark comeback i våra garderober. Det är av denna anledning som vi har valt detta par färgglada sandaler från märket Minelli åt dig.

De senare har en fuchsiafärgad nyans som du inte kommer att gå obemärkt förbi i sommar. Det är en färg som kommer att vara väldigt trendig den här säsongen. Även om det är en ganska ljus nyans kan du bära den dagligen utan problem.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Minelli (@minelliofficiel)

Dessa skor kommer faktiskt att passa perfekt med jeans, en lång kjol eller till och med en flödande klänning. De har även klackar som kommer att förbättra din figur. Något för att förlänga och förfina din look.

För att unna dig dessa färgglada sandaler innan sommaren, gå till Minelli-butiken närmast dig. Om du föredrar det kan du även lägga en beställning på varumärkets hemsida. I alla fall kommer dessa sandaler att erbjudas dig till ett pris som är tillgängligt för alla plånböcker.

Eram platta sandaler: Det perfekta valet för att hänga med i modet utan att skada fötterna

Om du inte är ett fan av klackar eller inte är van vid att bära dem, oroa dig inte. Du kan fortfarande vara på modet i sommar. För det, välj detta par sandaler från märket Eram. Det här är platta skor som du kommer att känna dig bekväm i hela dagen lång. Dessa är fortfarande väldigt trendiga, oroa dig inte.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Eram (@eram_officiel)

Om du blev kär i dessa platta sandaler är det nu dags att gå till din favoritbutik i Eram för att prova dem. Men, om du redan vet din skostorlek behöver du bara lägga en beställning i märkets webbutik. Dessutom kommer dessa sandaler att finnas tillgängliga till ett pris som kommer att glädja din plånbok. Något för att vara stilren utan att behöva spendera pengar och gå över din shoppingbudget.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *