Gift vid första ögonkastet (MAPR): Anabel och Fabrice fattar ett beslut om fortsättningen av deras förhållande!

Allt gick väldigt bra för Anabel och Fabrice i dokusåpan Gift vid första ögonkastet (MAPR) på M6.

Därmed har det blivit dags för de två kandidaterna att fatta ett beslut om deras förhållande. Efter balansräkningen gjorde de ett viktigt tillkännagivande angående fortsättningen av deras relation.

Gift vid första ögonkastet (MAPR): Ett långdistansförhållande för Fabrice och Anabel!

Fans av Married at first sight (MAPR) på M6 vet säkert Anabel och Fabrice. Som en påminnelse deltog de i 2023 års upplaga av showen. Med en kompatibilitet på 74 % måste vi tro att de två kandidaterna kommer väldigt bra överens i början av äventyret. Tyvärr finns det en situation som kan vara ett hinder för deras relation. Det finns faktiskt 170 km som skiljer dem åt.

Fabrice för sin del har svårt att acceptera denna distans. Dessutom tvekar inte kandidaten till Gift vid första ögonkastet att prata om det. Det hindrade honom dock inte från att tro på deras förhållande. Uppenbarligen är fans av showen ivriga att upptäcka resten av deras äventyr. Det är att de kommer att få möjlighet att se i avsnittet av detta 29 maj 2023.

Uppenbarligen har Fabrice sina skäl för att inte ge sig in på en långdistansförhållande. Kandidaten har redan upplevt denna typ av relation. Därmed har han svårt att acceptera det faktum att inte kunna ses under veckan. För sin del försöker Anabel lugna sin man. Man måste tro att situationen är känslig för paret Gift vid första ögonkastet.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Anabel (@anabel_mapr7)

Vi kan i alla fall säga att avståndet har blivit problematiskt för paret Gift vid första ögonkastet (MAPR). Vad tryckte Gilbert Bou Jaoudé att ingripa. Den senare gav råd till kandidaterna så att de kan behålla känslan som de har mot varandra. Inför detta har Anabel visat att hon alltid är positiv. Vilket inte riktigt var fallet för Fabrice, som fortsätter att grubbla.

Anabel och Fabrices rapport!

Därför är det dags för Anabel och Fabrice att hitta experterna för att göra det med erfarenhet. Men innan dess var de två kandidaterna till Gift vid första ögonkastet tvungna att ta ett steg tillbaka. Som ett resultat kunde de inte ha känt till den andres avsikt. Uppenbarligen kvarstår mysteriet om fortsättningen av äventyret för de två partnerna.

Under den berömda balansräkningen, Estelle Dossin och Gilbert Bou Jaoudé visade några bilder på paret. Efteråt var det Fabrice som talade först. Kandidaten förklarade att han inte riktigt trodde på sitt äventyr i Married at first sight (MAPR) i början. Dessutom hävdade han också att han hade tvekan. Inför detta sa experten: “Det är fortfarande första gången det händer. Du har oroat oss”.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Anabel (@anabel_mapr7)

Trots sina tvekan bestämde sig Fabrice ändå för att fortsätta äventyret. Vilket ledde till deras äktenskap i Gift vid första ögonkastet. Dessutom var de två turtelpabbarna mycket glada när de såg bilderna från evenemanget. Estelle Dossin för sin del bekräftade att hon såg en blixt mellan de två kandidaterna. Men var det verkligen så?

Inför fynden av Estelle Dossin svarade Fabrice att det inte hade funnits någon kärlek vid första ögonkastet. Dessutom var det inte vinnande på förhand för kandidaterna i Gift vid första anblicken. Men hur som helst så kunde de hålla på under hela äventyret. Anabel har verkligen ansträngt sig för att att veta hennes man.

Gift vid första ögonkastet (MAPR): Anabel och Fabrices beslut!

När äventyret fortskrider upptäcker Anabel att hennes man är känslig. Vi kan säga att saker och ting fungerade för paret Gift vid första ögonkastet (MAPR). Beslutet de tog efter balansräkningen var dessutom inte överraskande. De bestämde sig faktiskt för det förbli gift. Vi måste tro att experterna inte tog fel om deras kompatibilitet.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Anabel (@anabel_mapr7)

Dessutom fortsätter äventyret för de andra kandidaterna till Gift vid första ögonkastet. Tyvärr är situationen inte densamma för alla. Dessutom kan vi säga att det är sällsynt att se utvecklingar som Anabel och Fabrice. Hur som helst, vi ser alla fram emot att få veta det svit av deras förhållande.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *